Ervaringen uit de praktijk van teams: Verhalenboek


Het boek biedt ervaringen van kwaliteitsverbetering in mbo-teams, verzameld tijdens en vlak na pilots die binnen het QUAL4T2 project zijn uitgevoerd.

Samenvatting

Tussen augustus 2017 en augustus 2018 vonden binnen de organisaties van de QUAL4T2 partners vijf pilots plaats. Deze pilots werden in de vijf landen georganiseerd om de producten te testen die binnen het QUAL4T2 project zijn ontwikkeld.

Ongeveer 13 teams en meer dan 285 docenten/trainers waren direct betrokken bij de pilot activiteiten. De feedback van de docententeams in samenhang met de project vergaderingen leidden tot een bonte verzameling van suggesties, tips en verrassende uitkomsten.

Deze ‘good practices’ gids is samengesteld als een verhalenboek. Reis als lezer door vijf onderwijs organisaties in vijf verschillende Europese landen (Nederland, Spanje, Italië, Denemarken en Griekenland) en geniet van de verhalen die bij de onderwijsteams zijn verzameld.

Ervaar de frustratie, wanneer er iets minder goed liep als verwacht… Deel mee in de euforie wanneer een succes werd behaald… Geniet van de bijzondere verhalen van teams die weer een stap verder zetten op weg naar een excellent mbo!

Dit boek biedt – naast deze introductie – vijf hoofdstukken met case studies uit de organisaties en landen van de projectpartners. Ieder hoofdstuk eindigt met een aantal tips en tops. Het boek eindigt met een korte terugblik.

 

Facilitering
Je kunt het boek hiernaast kosteloos downloaden.